Haal duurzaam comfort in huis met een warmtepomp van Vaillant

Een keukentafel die dienst doet als thuiskantoor, je woonkamer omgetoverd tot gezellig restaurant en je tuin als pretpark voor de kids. Jouw huis speelt de hoofdrol in je dagelijks leven, vandaag meer dan ooit. Je beleeft er de mooiste, maar ook leerrijke of net ontroerende momenten.

Met het juiste, meest hartverwarmende klimaat wil Vaillant van jouw huis de thuis maken die je verdient. Voor jou en jouw gezin, elke dag opnieuw. Hoe we dat doen? Met onze milieuvriendelijke warmtepompen. Investeer nu in duurzame momenten en duurzaam comfort met een warmtepomp van Vaillant, #waaromwachten?

 

10 mythes over warmtepompen ontkracht

Download de gids

Jouw meest comfortabele thuis met een warmtepomp van Vaillant

Voor 100% warmte-energie heeft een warmtepomp slechts 25% elektrische energie nodig. De overige 75% komt van omgevingswarmte en is dus uiterst ecologisch.

De warmtepompen van Vaillant behoren tot de stilste van de markt (35 tot 50 dB). Daardoor kan de buitenunit in zowat elke woning zonder uw gezin of de buren te storen.

U kunt uw verwarmingssysteem besturen en monitoren met de gebruiksvriendelijke thermostaat of met uw smartphone dankzij de slimme technologieën.

Een duurzame investering waarvoor de overheid verschillende premies voorziet.

U kunt uw Vaillant-warmtepomp probleemloos combineren met een warmtepompboiler en eenvoudig bedienen met de systeemregeling.

Kies in de zomer voor koeling en garandeer ook dan een aangenaam klimaat in huis.

GIDS: 10 mythes over warmtepompen ontkracht

Heb je wel eens horen vallen dat een warmtepomp erg duur is of veel lawaai maakt? Vaillant maakt voor eens en voor altijd komaf met deze onwaarheden. In onze handige gids helpen we 10 hardnekkige mythes over warmtepompen de wereld uit en vertellen we je waar er zoal een loopje wordt genomen met de feiten. Bovendien zetten we de voordelen van duurzaam comfort bij je thuis nog eens op een rijtje.

10 mythes over warmtepompen ontkracht

Waarom zou je nog wachten? Maak van jouw huis de thuis die je verdient met een warmtepomp van Vaillant.

Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

Ontdek:

  • Hoe een warmtepomp precies werkt
  • Alle mogelijkheden van een warmtepomp: verwarmen, verkoelen én warm water
  • Hoeveel een warmtepomp exact kost
  • Hoeveel geluid een warmtepomp produceert
  • Of een warmtepomp aangewezen is in jouw situatie

Getuigenissen

Het is milieuvriendelijk en efficiënt, en bovendien kunnen we het verwarmingssysteem bedienen met een app, zelfs als we niet thuis zijn.

- Koen Wildemeersch, tevreden Vaillant-klant

Veelgestelde vragen