Zoeken
Vind je installateurZoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Onderhoudscontract voor jouw ketel

Indien je kiest voor een Vaillant onderhoudscontract nemen wij alle zorgen uit je handen. Op die manier geniet je jarenlang van een veilig en goedwerkend verwarmingsketel.

Sluit meteen een contract af

Een onderhoudscontract dat bij je past

Met een onderhoudscontract van Vaillant zit je altijd goed. Een regelmatig onderhoud van je condensatieketel geeft je een zeker en veilig gevoel. Ook een eenmalig onderhoud is mogelijk. Ontdek de formule die het best bij jou past.

De vele voordelen van een contract

Eigen techniekers

Je toestel wordt vakkundig en periodiek nagekeken door een expert van Vaillant. De fabrikant zelf staat dus in voor de controle van het toestel.

Wij contacteren jou

Wij contacteren je pro-actief wanneer je toestel aan onderhoud toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het onderhoud effectief plaatsvindt.

Wettelijk in orde

Wij bezorgen je steeds alle wettelijke verbrandings- en reinigingsattesten.

Altijd vlakbij

Vaillant heeft de grootste service organisatie van België, daarom komt er altijd een technieker uit jouw buurt langs.

Voordeliger

Je geniet van een voordeliger tarief in vergelijking met éénmalige interventies.

Overzicht

Via een handige online-tool kan een historiek opgevraagd worden van alle onderhouden en herstellingen (voorlopig enkel voor ketels). Je kan ook zelf je afspraak inplannen op een moment dat jou het best past.

Connecteer je ketel voor nog meer zorgeloos comfort

Met een verwarmingsinstallatie die altijd in goede staat verkeert, kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Daar kan je zelf iets aan doen, door je toestel online te connecteren.

Hierdoor kunnen wij eventuele problemen meteen detecteren en onmiddellijk ingrijpen. Zo sta je nooit meer in de kou.

De werking van je toestel wordt continu gemonitord

Door de online verbinding van je installatie, kunnen wij voor jou vanop afstand een oogje in het zeil houden. Zo volgen wij de goede werking van het toestel op. Dat hoef je dus zelf niet meer te doen. Alweer een zorg minder!

We kunnen erger voorkomen

Bij een geconnecteerd toestel merken we een storing onmiddellijk. We kunnen zelfs mogelijke problemen ontdekken voor ze opduiken. Als een ingreep nodig is, hoor je van ons. Zo kunnen we ernstige panne voorkomen en val je niet zonder verwarming.

Een probleem is sneller opgelost

Stellen we een storing vast, dan kunnen we die in bepaalde gevallen vanop afstand oplossen zonder dat je iets hoeft te doen. Of jij kan het verhelpen door onze eenvoudige instructies te volgen. Zo spaar je een interventie uit en hoef je daarvoor alvast geen dag vrij te nemen. Is een herstelling wel nodig, dan kunnen wij meteen de nodige en juiste stukken meenemen. Dat is tijd én geld bespaard!

Je houdt je energiekosten onder controle

Het bijzondere voordeel dat jouw connected contract biedt, is dat je maandelijks een verslag ontvangt met een duidelijk overzicht van je energieverbruik: warm water, gas en elektriciteit. Zo merk je meteen onregelmatigheden op en kan je indien nodig je gewoontes aanpassen.

Een onderhoudscontract dat bij je past

Standaard

Comfort

Omnium

Standaard

Ik wil enkel een regelmatig onderhoud van mijn toestel en daardoor ook wettelijk in orde zijn.

 

Deze eenvoudige maar rendabele formule garandeert een zo efficiënt mogelijke werking van je verwarmingsketel. Je ontvangt daarnaast alle verplichte reinigings- en verbrandingscertificaten.

Comfort

Ik wil me geen zorgen maken over mijn verwarmingsketel. Ik wil ervan uit kunnen gaan dat dit steeds optimaal functioneert en zo weinig mogelijk energie verbruikt. Ik wil ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan in geval van een reparatie.

 

Deze formule omvat een regelmatig onderhoud en dekt daarnaast de werkuren en verplaatsingskosten van de technieker als er een herstelling nodig is. Je hoeft enkel te betalen voor eventuele wisselstukken.

 

Daarbovenop heb je de mogelijkheid om te genieten van onze dienstverlening op afstand indien je beschikt over een geconnecteerd toestel.

Omnium

Ik wil alle risico's vermijden die een optimale werking van mijn verwarmingsketel in de weg zouden kunnen staan. Ik ben op zoek naar een all-in oplossing die zowel het onderhoud als alle kosten gerelateerd aan een reparatie omvat. Op die manier hoef ik er zelf helemaal niet aan te denken.

 

Deze formule omvat een regelmatig onderhoud maar dekt ook alle mogelijke kosten in geval van een herstelling. Dé oplossing om je in te dekken tegen het minste risico en jarenlang te genieten van zorgeloos comfort.

 

Is je toestel geconnecteerd met je thuisnetwerk, dan kunnen wij - indien je dat wenst - de werking ervan monitoren vanop afstand.

FormuleOp aanvraagStandaardComfortOmnium
OnderhoudsfrequentieEenmaligJaarlijks of tweejaarlijksJaarlijks of tweejaarlijksJaarlijks of tweejaarlijks
Inbegrepen in onderhoud
Volledige reiniging en controle
Aflevering wettelijke attesten
Wisselstukken voor onderhoud 
Herstellingen
Werkuren en verplaatsingskosten  
Wisselstukken voor herstellingen   
Extra comfort
Toegang tot online platform
onderhoud inplannen, opvolgen...
Automatische herinnering afspraak 
Energie efficiëntie optimalisatie tijdens interventie 
Voor geconnecteerde toestellen
Onlinemonitoring van je ketel  
Snellere oplossing van problemen  
Digitaal maandelijks energierapport  

Meer gedetailleerde info alsook prijzen vind je in onze catalogus.

Nog geen geconnecteerde ketel? Profiteer van de PROMO en connecteer je installatie!

PROMO*

Tot eind 2024

GECONNECTEERDE INSTALLATIE

Wij maken jouw verwarming slim!
  • Bij elk Comfort of Omnium contract: online connectie van je installatie voor slechts € 39,99 (incl. BTW)
  • Geïnstalleerd door onze diensten tijdens de eerstvolgende interventie.

* Promo geldig voor de eerste 1.500 contracten getekend voor 31/12/2024. Voorwaarden op www.vaillant.be/promo-geconnecteerde-installatie. Vermelde prijzen incl. BTW.

Een onderhoudscontract afsluiten

Als eindklant kan je voor je eigen verwarmingsketel eenvoudig je onderhoudscontract aanvragen via onderstaand formulier. Wij bezorgen je dan vrijblijvend een offerte op maat.

 

Wil je een contract afsluiten voor meerdere adressen of ben je zelfstandige, dan helpt onze contractendienst je graag verder met een offerte op maat. Contacteer ons in dat geval via deze weg.

Aanvraag onderhoudscontract cv-ketel

Vul dit formulier in om een onderhoudscontract voor je condensatieketel aan te vragen.

(model, serienummer, installatiedatum,...)
Voor slechts € 39,99 maken wij jouw verwarming slim. Installatie door onze diensten tijdens de eerstvolgende interventie.
Voor slechts € 39,99 maken wij jouw verwarming slim. Installatie door onze diensten tijdens de eerstvolgende interventie.
Voor slechts € 39,99 maken wij jouw verwarming slim. Installatie door onze diensten tijdens de eerstvolgende interventie.
Voor slechts € 39,99 maken wij jouw verwarming slim. Installatie door onze diensten tijdens de eerstvolgende interventie.
Indien je van je installateur een kortingscode ontvangen hebt, kan je deze hier invullen.
Het formulier kon niet verzonden worden omdat bepaalde verplichte velden ontbreken.

Welke info hebben we nodig

Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het handig ons - indien mogelijk - volgende info te bezorgen:

  • adres waar de cv-ketel geïnstalleerd is
  • model van de cv-ketel (vb: ecoTEC plus, ecoTEC exclusive, ...)
  • installatiedatum
  • serienummer van de cv-ketel (bestaat uit 28 karakters, beginnend met "21" en eindigend met hoofdletter "N" gevolgd door een cijfer)

Contacteer ons

Heb je nog vragen over onze services waarop je het antwoord niet onmiddellijk vindt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

We zijn telefonisch 7/7 bereikbaar.

Openingsuren callcenter: maandag - vrijdag: 07.00u - 22.00u, zaterdag en zondag: 08.00u - 17.00u