Zoeken

Persberichten

2020

De elektrische wandhangende verwarmingsketel eloBLOCK levert snel en eenvoudig de gewenste warmte

In september lanceert Vaillant de elektrische wandhangende verwarmingsketel eloBLOCK. Een uitstekende keuze voor wie een onmiddellijke, tijdelijke of vooral eenvoudige verwarmingsoplossing zoekt, die niet afhankelijk is van gas- of stookolievoorziening. Voor een eengezinswoning, vakantiehuis of appartement leent eloBLOCK zich perfect als volwaardig verwarmingssysteem, maar hij vormt ook de perfecte vermogensbooster of back-up voor een warmtepomp.

aroTHERM plus: milieuvriendelijke en zeer efficiënte lucht/water-warmtepomp met monobloc-technologie

In september brengt Vaillant de aroTHERM plus op de Belgische markt, een efficiënte lucht/water-warmtepomp met monobloc-technologie. Deze milieuvriendelijke, fluisterstille warmtepomp kan in zowat elke omgeving haar waarde bewijzen, bij zowel renovatie als nieuwbouw. Ze onderscheidt zich ook nog eens in installatiegemak: op een dag tijd laat ze zich plaatsen.

2019

Warmwatercomfort verzekerd met nieuwe elektrische doorstromers

Vaillant vult zijn aanbod aan warmwatervoorzieningen aan met de Vaillant Elektrische Doorstromer (VED), beschikbaar in twee versies: electronicVED en electronicVED exclusive. Dankzij zijn strakke en compacte design past een electronicVED in elke badkamer of keuken. Zijn modulerende werking bespaart bovendien tot 30% aan water- en energieverbruik ten opzichte van de klassieke elektrische boiler.

Nieuw, uitgebreider en nog milieuvriendelijker gamma aroSTOR warmtepompboilers vervangt huidige modellen

Vanaf maart vervangt Vaillant zijn warmtepompboileraanbod door een uitgebreider gamma. Het nieuwe aroSTOR-gamma omvat een wandmodel met een volume van 150 liter en twee vloermodellen, een van 200 liter en een van 270 liter.

2018

Met auroPOWER biedt Vaillant een compleet, veelzijdig fotovoltaïsch totaalsysteem

Op Batibouw 2018 stelde Vaillant het auroPOWER fotovoltaïsche totaalsysteem al voor, vanaf september is het verkrijgbaar op de

markt. Hoewel compact, gaat het om een hoogkwalitatief gamma dat een brede waaier aan mogelijkheden biedt.

De lucht/water-warmtepomp aroTHERM split VWL AS

Met deze zeer rendabele lucht/water-warmtepomp wil Vaillant beantwoorden aan de stijgende vraag naar flexibele, rendabele oplossingen voor nieuwbouwwoningen en appartementen

Warmte uit de koude halen, zelfs als het vriest …

Zelfs bij koude buitentemperaturen slaagt een lucht/waterwarmtepomp erin om het binnenshuis gezellig warm te maken.

2017

Het klimaat sparen door slim te verwarmen: 7 praktische tips

Binnenkort is het 21 december, het begin van de winter: dan ontsnappen we niet meer aan de vrieskou. Sommigen draaien de verwarming dan simpelweg een graadje hoger, anderen wapenen zich met dekens en truien om kosten te sparen. Maar wat is nu de slimste oplossing?

geoTHERM VWS 36/4.1: stille, compacte wandhangende warmtepomp

Met deze compacte, fluisterstille warmtepomp met laag vermogen richt Vaillant zich op bijna energieneutrale (BEN) passiefwoningen en individuele installaties in goed geïsoleerde nieuwbouwappartementen.

De ambiSENSE-oplossing

Vaillant lanceert de ambiSENSE-oplossing: deze biedt de mogelijkheid om detemperatuur in elke kamer individueel te regelen aan de hand vangeconnecteerde thermostatische kranen. Met de gratis multiMATIC 2.0-applicatie kan de ambiSENSE-eigenaar vanop om het even welk mobiel toestel maximaal twintig radiatoren beheren en per kamer tot zes verschillende verwarmingstijden instellen.

22 nieuwe warmwaterboilers

In september breidt Vaillant zijn aanbod aan warmwaterboilers met een inhoud van 300,400 en 500 liter aanzienlijk uit.

Uistekend scoren qua recycleerbaarheid voor green iq producten

De ecoTEC exclusive Green iQ bleek voor 82 % recycleerbaar te zijn en de flexoTHERM exclusive Green iQ zelfs voor 93 %.

Green iQ speelt de hoofdrol op Batibouw 2017

Duurzaam (ver)bouwen is op Batibouw 2017 een centrale thema. Ook op de Vaillant-stand zal het Green iQ-label een hoofdrol spelen. Toestellen waarop dit label prijkt, laten zich kenmerken door duurzaamheid, efficiënt energiegebruik én connectiviteit!

Green iQ mediacampagne brengt boodschap van duurzaamheid, energie-efficiëntie en connectiviteit

In 2015 voerde Vaillant het grootscheepse Green iQ-onderzoek uit. De resultaten geven een goed richtpunt om in de verdere productontwikkeling nog sterker in te zetten op duurzaamheid, energie-efficiëntie en connectiviteit. Met de grootscheepse Green iQ-mediacampagne gaat Vaillant voor een land vol Groene Superhelden!

Green iQ-gamma brengt duurzaam wonen binnen ieders bereik

Milieubewustzijn is een hot item, maar wie een groene, duurzame levensstijl wil aanhouden, moet daar ook voldoende mogelijkheid toe krijgen. Onder het Green iQ-label verzamelt Vaillant een productlijn die daartoe bijdraagt.

2016

ecoTEC exclusive Green iQ condensatiegaswandketel nu ook beschikbaar als combiketel

Vaillant, al meer dan 140 jaar een innovator op het gebied van verwarmingstechnologie op gas, breidt zijn assortiment ecoTEC exclusive Green iQ condensatiegaswandketels uit met een combiketelmodel.

België behaalt 8ste plaats in Vaillant's Green iQ onderzoek

1 september 2016 - In 2015 besloot Vaillant, de Europese marktleider in verwarmingstechnologie, om op het vlak van milieubewustzijn de temperatuur eens op te meten in Europa. In 13 landen polste een online bevraging naar de houding ten opzichte van duurzaamheid en de dagelijkse gewoonten van de bevolking.

De nieuwe condensatievloerketel op gas ecoVIT

Kiezen voor ecoVIT, de nieuwe condensatievloerketel op gas van Vaillant, is kiezen voor een snelle installatie, een hoog rendement en Duitse technologie van topkwaliteit. Een verbetering waarmee de verwarmingskosten aanzienlijk dalen.

Batibouw 2016

Op Batibouw 2016 komt Vaillant met tal van nieuwe producten in zijn warmtepompenassortiment.

2015

Duurzame condensatieketel ecoTEC exclusive

Vaillant is continu op zoek naar oplossingen die de toestellen nog zuiniger, milieuvriendelijker en gebruiksvriendelijker maken. Het meest recente voorbeeld hiervan is de ecoTEC exclusive, een technologisch geavanceerde condensatiegaswandketel, die vanop afstand bediend kan worden.

Lees meer.

Bedien uw verwarming via uw smartphone met Vaillant

Vanaf september trekt Vaillant voluit de kaart van de connectiviteit, met twee nieuwe oplossingen om uw verwarming op afstand te bedienen. Voortaan kunt u uw centrale verwarming instellen via een app op uw smartphone of tablet, die in verbinding staat met uw thermostaat.

Batibouw 2015

Vaillant breidt zijn assortiment verder uit met een zeer rendabele warmtepompboiler, en biedt vijf jaar garantie op de ecoTEC plus-condensatiegasketels.

Batibouw 2015

Vaillant breidt zijn assortiment verder uit met een zeer rendabele warmtepompboiler, en biedt vijf jaar garantie op de ecoTEC plus-condensatiegasketels.

2014

Batibouw 2014

Vaillant breidt zijn gamma lucht/water-warmtepompen verder uit en presenteert nieuwe compacte condensatiegasketels

Uitzonderlijke campagne voor de condensatieketel ecoTEC plus

Nu met 5 jaar garantie en minder gas- en elektriciteitsverbruik.

Nieuw en performanter assortiment warmwaterboilers uniSTOR

Vaillant, de nummer één op de Europese markt van de verwarmingstechnologie, presenteert zeven nieuwe warmwaterboilers.