Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

Kunnen wij dat plaatsen? Nou en of!

Sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen vervangt 3.000 gedateerde verwarmingsketels door de performante ecoTEC pro condensatieketels van Vaillant. Een huzarenstukje voor elke projectpartner: van hoofdaannemer, over fabrikant en studiebureau, tot installateur. Kwaliteit en samenwerking blijken eens te meer de sleutel tot succes.

Kwaliteit en service: van ontwerpfase en installatie, tot de plaatsing en lang daarna. Wim Haest - Stefan Jans - Dominique Lenders - Frank Loisen

Omvangrijke opdracht

Het patrimonium van Woonhaven Antwerpen telt maar liefst 18.000 wooneenheden, waarvan het er nu 3.000 van een nieuwe condensatieketel voorziet. Hoofdaannemer SIX klopte hiervoor aan bij studiebureau Thermo-Service. Zaakvoerder Dominique Lenders: “Een project van zo’n omvang krijg je uiteraard niet dagelijks op je bord. Het is een uitdaging die we graag samen met ervaren en deskundige partners aangaan. We kiezen met ComTIS Installations (voorheen De Bie-Veba) voor een installatiebedrijf dat het klappen van de zweep door en door kent. De keuze voor Vaillant lag al evenzeer voor de hand.”

Kwaliteit en service

“Waarin Vaillant voor mij het verschil maakt? Kwaliteit en service: van ontwerpfase en installatie, tot de plaatsing en lang daarna”, zegt Dominique Lenders van Thermo-Service. “Het team van Vaillant staat ons met raad en daad bij. In geval van problemen of onduidelijkheden – hoe zeldzaam die ook zijn – speelt Vaillant altijd kort op de bal. Ik verkies continuïteit en wil op het vlak van kwaliteit niks aan het toeval overlaten. Met de ecoTEC pro condensatieketel voor warm water en sanitair hoef ik niet te twijfelen. Het toestel leent zich helemaal voor een project van dergelijke grootorde. De bewoners beschikken zonder meer over een prima en bedrijfszeker toestel.”

Sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen vervangt 3.000 gedateerde verwarmingsketels door de ecoTEC pro van Vaillant

Vlotte montage

ComTIS Installations plaatst binnen dit grootschalige project maar liefst 1.500 condensatieketels. “We verwijderen de bestaande ketel, bereiden het schoorsteenkanaal voor en plaatsen de nieuwe ketel op dezelfde dag”, verduidelijkt Stefan Jans van ComTIS Installations. “Daartoe is overleg tussen de verschillende partners en de bewoners cruciaal. De door Vaillant aangereikte montagehulpmiddelen zijn van goudwaarde. We beschouwen het als een voorrecht om samen te werken met ondernemers die eenzelfde toewijding en professionalisme tonen.”

Opgetogen

Wim Haest, accountmanager bij Vaillant, gooit eveneens met bloemetjes. “Onze taak bestaat in het produceren van optimale toestellen en die vervolgens met een adequate service te ondersteunen. De verdienste ter plaatse valt volledig toe te schrijven aan de andere schakels binnen het project. Dat een opdracht van die omvang zo vlot verloopt, stemt ons als fabrikant uitermate tevreden.”