Zoeken
Plan een interventie Registreer je product
Vind je installateur

3 verrassende redenen om een airco te kopen

Met steeds hetere en drogere zomers op komst, is een airco een absolute must in huis. En thuiswerken doe je ook gewoon liever in een heerlijk frisse home office, toch? Er zijn oneindig veel redenen om een airco te kopen. Aan deze had je misschien nog niet gedacht.

Koelen én verwarmen

Een airco zorgt niet alleen voor een koele woning op warme dagen, maar kan die ook verwarmen tijdens de winter. Zo geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat.

Zuinige werking

Verwarm je elektrisch? Met energieprijzen die de pan uit swingen heeft dat serieuze gevolgen voor je factuur. Een airconditioner is 75 procent zuiniger dan elektrische verwarming en daarom de ideale vervanging. Ook als er geen gasaansluiting is in je straat is een airco prima geschikt.

Makkelijk te installeren en bedienen

Een aircotoestel is snel te installeren in eender welke woning. Bovendien is het een flexibel systeem waarbij je zelf de keuze hebt tussen verschillende afmetingen en combinaties van binnen- en buitenunits. Bij een multisplit airco stel je met een afstandsbediening eenvoudig de gewenste temperatuur in per kamer.

Airco kopen bij Vaillant

Overtuigd van de voordelen van een airco? Met onze climaVAIR zit je sowieso goed!

  • Deze lucht/lucht-warmtepomp of airco heeft een hoog rendement.
  • Het systeem is fluisterstil en bestand tegen extreme weersomstandigheden: de airco werkt probleemloos verder bij temperaturen van -15 graden tot 48 graden.
  • Dankzij de geïntegreerde wifimodule kun je de airco vanop afstand bedienen.
  • Bij de climaVAIR premium stel je op voorhand in of je de lucht naar je toe of van je weg wil stuwen. De infrarooddetectie stelt vast of er iemand in de ruimte zit en zorgt voor de juiste luchtstroom.

Wil je meer advies voor je beslist om een airco te kopen? Vraag gerust raad aan een van onze installateurs.