Zoeken

Duurzaamheid

Als familiebedrijf dat sterk op de toekomst is gericht, nemen wij een bijzondere verantwoordelijkheid voor het milieu, onze medewerkers en de maatschappij. Wij zijn van mening dat economisch succes en duurzame, financiële groei onlosmakelijk verbonden zijn met maatschappelijke en ecologische betrokkenheid.

Om aan deze verantwoordelijkheid te kunnen voldoen, hebben we onze duurzame activiteiten samengebracht in het strategische S.E.E.D.S. programma (Sustainability in Environment, Employees, Development & Products and Society; duurzaamheid op het gebied van milieu, personeel, ontwikkeling en producten, en maatschappij). De definitie van de verschillende aandachtspunten is gebaseerd op een diepgaand inzicht in duurzaamheid, waarbij rekening is gehouden met de belangrijkste uitdagingen van onze kernactiviteiten. Het management van de afdeling Duurzaamheid rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Lees voor meer informatie over duurzaamheid binnen de Vaillant Group ons duurzaamheidsrapport of ga naar vaillant-group.com.


Deze pagina's interesseren u misschien ook:


Missie en visie

Logo

Geschiedenis